Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 882 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Mark voorburg 02 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
de lekke band is snel gemaakt en met een snelle service.
10
Sven Rijswijk 02 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Apk keuring laten doen. Kon op de keuring wachten. Zoals altijd een goede en snelle service.
10
C. Gorzeman Delft 02 jul 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Klant vriendelijk, goeie service, deskundig
10
Arnold Wijk bij Duurstede 01 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn voorsplitter paste niet helemaal. Kwam door derde partij. Met het blote oog was dit niet zichtbaar maar gaven mij dat wel te kennen en een keuzemogelijkheid.
10
Horst van den Bergh 's-Gravenhage 01 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Met mijn sportwagen had ik een foutmelding op het scherm, ze zaten best vol , maar ik mocht hem toch neerzetten voor als er tijd vrij kwam. Snap ik best want het is een hele mooie auto die iedereen wel voor de deur wil hebben staan ☺ Maar goed het is weer opgelost dus ik heb hem weer mee, voor veilige kilometers. Bedankt weer!!!
8
joop meijer Delft 30 jun 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
prima
8
R. Pijnacker 28 jun 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Een garage met uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van tuning en racerij. Ik heb bewust gekozen voor deze garage aangezien de passie voor auto’s er vanaf straalt. Dit heb ik ook terug gezien in de wijze waarop er aan mijn auto is gewerkt, ik ben meer dan tevreden!
10
Vincent Vroegop Amsterdam 28 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij Mebu de Maxton set besteld. Goede communicatie via mail en telefoon. Afspraak kon gelukkig ook nog van de ochtend naar de middag verzet worden. Ik mocht wachten in de ontvangstruimte met koffie. Kortom top service.
10
W. R 28 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Helemaal top mijn auto laten tunen en ben er echt heel blij mee.
8
Arie van Dien. 's-Gravenhage 26 jun 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Alles weer goed uit gevoerd !!
laden...